Intraoralni rentgeni in senzorji

Intraoralni rentgen Heliodent Plus

Intraoralni rentgen Heliodent Plus

Intraoralni rentgen Heliodent Plus je temelj vašega vsakodnevnega diagnostičnega dela in resnično pomaga izboljšati vašo intraoralno oskrbo in omogoča optimalno funkcionalnost v vsaki ordinaciji. Modularnost možnosti namestitve in kakovost slike presegata vsa pričakovanja.

XIOS AE intraoralni senzor

XIOS AE intraoralni senzor

Senzorji Xios AE podpirajo visoko raven klinične učinkovitosti z vrhunsko kakovostjo slike in naprednimi izboljšavami filtriranja, da poudarijo ustrezne anatomske strukture in olajšajo natančno in podrobno diagnozo. Slike z majhnim šumom, boljša vidnost podrobnosti in namensko filtriranje indikacij, kot so endodontski primeri ali karies, zagotavljajo pomembno prednost pri diagnostični varnosti. V kombinaciji s pametno povezljivostjo strojne opreme in programske opreme Sidexis 4 dobite popolnega partnerja za katero koli ordinacijo.

XIOS XG Supreme intraoralni senzor

XIOS XG Supreme intraoralni senzor

Odlična kakovost slike je šele začetek z intraoralnim senzorjem Xios XG Supreme. S številnimi možnostmi izboljšav in možnostjo, da slike enostavno prilagodite svojim individualnim željam, dobite več kot le senzor; dobite intraoralno rešitev. Opremljen z več velikostmi senzorjev, dolžinami kablov in možnostmi povezovanja, se prilagodi vam in ne pbratno.