Dentsply Sirona zobozdravstveni stoli

AXANO PURE

AXANO PURE

Axano Pure je tehnologija, ki vam omogoča, da z manj truda opravite več dela ali povedano na kratko – preprosto naredite več. Z zobozdravniškim stolom Axano Pure boste izkusili tehnologijo, ki zagotavlja prilagodljive rešitve poteka dela, prilagojene vašim potrebam. Ne le olajša enostavno sprejemanje odločitev, ampak vam omogoča tudi učinkovito delegiranje avtomatiziranih nalog.

AXANO

AXANO

Samo najboljše je dovolj dobro. Popolnoma usklajeno delo lahko dosežete le, če vi in ​​vaš zobozdravstveni aparat optimalno komunicirata med seboj. Skrbno izbrane funkcije vam pomagajo pri vsakodnevnem delu in zagotavljajo, da se bolniki med zdravljenjem počutijo bolj sproščeno in vi se lahko v celoti osredotočite na svoje delo.

SINIUS

SINIUS

Sinius je najbolj dragocen aparat v naši ponudbi. Učinkovite rešitve vam omogočajo, da svoj čas optimalno izkoristite. Zobozdravstveni aparat Sinius ni le izjemno kompakten, ponuja tudi veliko prednost v smislu prihranka časa in prilagodljivosti. Njegove glavne značilnosti so intuitivna uporaba najnovejše tehnologije zaslona na dotik in številne integrirane funkcije.

INTEGO Pro

INTEGO Pro

Intego Pro zobozdravstveni aparat je eden najboljših v svojem razredu. Temelji na inovativni moči in dizajnu, kateri je bil večkrat nagrajen. Aparat ima vse funkcije za učinkovito prakso, ki zagotavljajo optimalno podporo: ergonomsko oblikovanje za boljši potek dela ter visoke standarde kakovosti pri obdelavi in dizajnu. Na voljo z integrirano dezinfekcijo vode za preprečevanje okužb. Easy Touch ekran na dotik zagotavlja enostavno in intuitivno upravljanje. Premičen in prilagodljiv element na strani asistentke omogoča dvo ali štiri ročno delo.