UV luči za dezinfekcijo prostora

UV premična svetilka za dezinfekcijo prostora MOOVI

UV premična svetilka za dezinfekcijo prostora MOOVI

Učinkovito sredstvo za dezinfekcijo prostora z UV tehnologijo. UV-C sevanje učinkovito uničuje DNA mikroorganizmov, kot so bakterije, plesen, kvasovke in virusi. Dezinfekcijski učinek je dosežen pod 320 nm valovno dolžino. Žarnice ne vsebujejo ozona. Lučka je lahka, nameščena ima koleščka in zato praktična za premikanje iz prostora v prostor. Primerna je za dezinfekcijo prostora velikega do 25m2. Čas delovanja 30 min. Nameščen ima senzor premikanja in se ugasne, če stopimo v prostor, ko je prižgana.

UV stenska svetilka za dezinfekcijo prostora VISION

UV stenska svetilka za dezinfekcijo prostora VISION

Učinkovito sredstvo za dezinfekcijo prostora z UV tehnologijo. UV-C sevanje učinkovito uničuje DNA mikroorganizmov, kot so bakterije, plesen, kvasovke in virusi. Dezinfekcijski učinek je dosežen pod 320 nm valovno dolžino. Žarnice ne vsebujejo ozona. Lučko lahko namestimo na strop ali steno. UV svetloba ni direktno vidna, saj je delno zakrita z zaščitnim zaslonom. Na voljo je več modelov luči in sicer 30W za dezinfekcijo do 12m2, 36W za dezinfekcijo do 15m2 in 55W za dezinfekcijo do 18m2 velikega prostora. Čas delovanja 30 min. Nekateri modeli lučk imajo opcijo naročila še timerja in senzorja premikanja.

Stropna luč SIDEREA BKL

Stropna luč SIDEREA BKL

Ena naprava, ki zagotovi kakovostno osvetlitev prostora in zaščito pred bakterijami, virusi in SARS-COV-2. Popolna osvetlitev za zobozdravstvene in zdravstvene ordinacije. Osvetlitev z LED diodami, večsmerna svetloba brez senc. Enostavna prilagoditev svetilnosti z daljinskim upravljalcem ali z aplikacijo. Svetilnost do 2.200 LUX na razdalji 1,4 m. Temperaturi barve je 6500 K . Dezinfekcijska učinkovitost do 99,5%. Velikost: 1.605x645 mm