Kolenčniki/ročniki

Synea Power Edition kolenčnik

Synea Power Edition kolenčnik

Synea Power Edition kolenčnik je posebej zasnovana za odstranjevanje razpadlih materialov, zalivk, kron in mostičkov. Ta novi kolenčnik z edinstvenim črnim potisnim gumbom je izjemno močan in trpežen. Je optimalna rešitev za napreden keramični material, kot je cirkonij, ki se vse bolj uporablja v restavrativnem zobozdravstvu.

Kolenčniki in ročniki W&H

Kolenčniki in ročniki W&H

W&H je prisluhnil zahtevam in potrebam uporabnikov in razvil dve novi liniji kolenčnikov in ročnikov Synea. Synea Vision: zdaj z novostmi, kot je poseben premaz, odporen proti praskam Synea Fusion: serija z vrhunsko kakovostjo in maksimalno ekonomičnostjo

Kolenčniki in ročniki Faro

Kolenčniki in ročniki Faro

Kolenčniki in ročniki serije MC01 so ergonomski, funkcionalni in izdelani iz visoko kakovostnih materialov. Izdelani po najvišjih standardih kakovosti, zagotavljajo največjo operativno učinkovitost. Garancija velja 18 mesecev. Keramični kroglični ležaji (na voljo samo na kolenčnikih MC01 R / RL). MC01 ponuja kar 6 modelov kolenčnikov z različnimi prestavnimi razmerji, z lučko ali brez. Ročnik v razmerju 1: 1 dopolnjuje ponudbo.

Kolenčniki in ročniki Dentsply Sirona

Kolenčniki in ročniki Dentsply Sirona

Za optimalne delovne rezultate so potrebni pravi instrumenti. To zahtevo dosledno izpolnjujejo serije nasadnih instrumentov Dentsply Sirone. Ne glede na serijo, ki jo izberete, boste prejeli vrhunske izdelke s katerimi bo delo prijetno in bojo ustrezali vsem področjem uporabe in delovnih korakov.