Aparati in olja za čiščenje in mazanje

Assistina Twin W&H

Assistina Twin W&H

Assistina Twin je edinstvena med napravami za vzdrževanje: z inovativnim sistemom dveh komor, časovno mazanjem in okolju prijaznim kompletom za nego navdušuje po celotni liniji. Assistina Twin je zdaj izboljšana z inovativno rešitvijo adapterja: Quick Connect by W&H. Ta sistem adapterjev vam ponuja še več ugodnosti za vsakodnevno vadbo.

Assistina ONE W&H ”NOVO”

Assistina ONE W&H ”NOVO”

S pritiskom na gumb do čistega in namazanega nasadnega instrumenta le v 18 sekundah. Quick connect sistem omogoča hitro menjanje nastavkov za mazanje različnih instrumentov. Samodejno rotacijsko mazanje zagotavlja optimalno porazdelitev olja in ustvarja enakomeren film maziva. Delci umazanije se zrahljajo in odstranijo. Življenjska doba instrumentov se znatno poveča, hkrati pa se zmanjšajo stroški servisnih storitev.

Assistina 301 Plus W&H

Assistina 301 Plus W&H

S pritiskom na gumb do čistega in namazanega nasadnega instrumenta! Postopek vzdrževanja se samodejno začne s pritiskom na gumb. Po samo 35 sekundah je instrument popolnoma vzdrževan. Samodejno rotacijsko mazanje zagotavlja optimalno porazdelitev olja in ustvarja enakomeren film maziva. Delci umazanije se zrahljajo in odstranijo. Življenjska doba instrumentov se znatno poveča, hkrati pa se zmanjšajo stroški servisnih storitev.