Piezomed modul

Piezomed modul

Modul Piezomed združuje implantološki motor in piezo kirurgijo v eno napravo. Implantmed aparat lahko kombinirate z Piezomed modulom in tako opravite več kirurških posegov z enim aparatom.

Piezomed

Piezomed

Piezomed vam nudi vse prednosti inovativne ultrazvočne tehnologije: Visokofrekvenčne mikrovibracije omogočajo rezanje z neverjetno natančnostjo. Poleg tega lahko s tako imenovanim kavitacijskim učinkom zagotovite kirurško mesto brez krvi.

Implantmed Plus SI-1023

Implantmed Plus SI-1023

Novi Implantmed zagotavlja izboljšano varnost zdravljenja za vas in vaše paciente. Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, barvnim zaslonom na dotik in stekleno površino vam ponuja najvišjo raven udobja. Funkcija za samodejno rezanje navojev, samodejno uravnavanje navora in modul W&H Osstell ISQ za merjenje stabilnosti vsadkov, ki je na voljo kot dodatna oprema.

Piezosurgery Touch

Piezosurgery Touch

Ko je Mectron leta 2001 predstavil PIEZOSURGERY®, je bila tehnologija revolucionarna za operacijo kosti: naprava, ki je kirurgom po vsem svetu zagotavljala natančnost, varnost, popolno ergonomijo in najvišjo kakovost. Kmalu je nova tehnologija postala merilo za naprave za operacijo kosti. Leta 2011 je Mectron predstavil novi PIEZOSURGERY® touch in dvignil kirurgijo na povsem novo raven. Zaslon na dotik iz črnega stekla, uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo ter novi ročnik z vrtljivo LED glavo.

Piezosurgery White

Piezosurgery White

Naprava, ki zagotavlja preprostost in jasnost v vseh podrobnostih. 100% preprosto upravljanje za največjo varnost zdravljenja. Materiali, posebej izbrani za enostavno čiščenje, razkuževanje in sterilizacijo.