Piezomed modul

Piezomed modul

Modul Piezomed združuje implantološki motor in piezo kirurgijo v eno napravo. Implantmed aparat lahko kombinirate z Piezomed modulom in tako opravite več kirurških posegov z enim aparatom.

Piezomed

Piezomed

Piezomed vam nudi vse prednosti inovativne ultrazvočne tehnologije: Visokofrekvenčne mikrovibracije omogočajo rezanje z neverjetno natančnostjo. Poleg tega lahko s tako imenovanim kavitacijskim učinkom zagotovite kirurško mesto brez krvi.

Implantmed Plus SI-1023

Implantmed Plus SI-1023

Novi Implantmed zagotavlja izboljšano varnost zdravljenja za vas in vaše paciente. Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, barvnim zaslonom na dotik in stekleno površino vam ponuja najvišjo raven udobja. Funkcija za samodejno rezanje navojev, samodejno uravnavanje navora in modul W&H Osstell ISQ za merjenje stabilnosti vsadkov, ki je na voljo kot dodatna oprema.

Elcomed

Elcomed

Samo ena stopnja delovanja za nastavitev vseh potrebnih parametrov. Šest najpomembnejših ponavljajočih se operativnih postopkov lahko shranite kot posamezne programe. Elcomed je visokokakovostna inovativna rešitev za maksilofacialno kirurgijo, zobozdravstveno kirurgijo in implantologijo.

Piezosurgery Touch

Piezosurgery Touch

Ko je Mectron leta 2001 predstavil PIEZOSURGERY®, je bila tehnologija revolucionarna za operacijo kosti: naprava, ki je kirurgom po vsem svetu zagotavljala natančnost, varnost, popolno ergonomijo in najvišjo kakovost. Kmalu je nova tehnologija postala merilo za naprave za operacijo kosti. Leta 2011 je Mectron predstavil novi PIEZOSURGERY® touch in dvignil kirurgijo na povsem novo raven. Zaslon na dotik iz črnega stekla, uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo ter novi ročnik z vrtljivo LED glavo.

Piezosurgery White

Piezosurgery White

Naprava, ki zagotavlja preprostost in jasnost v vseh podrobnostih. 100% preprosto upravljanje za največjo varnost zdravljenja. Materiali, posebej izbrani za enostavno čiščenje, razkuževanje in sterilizacijo.