OMS zobozdravstveni stoli

VIRTUOSUS

VIRTUOSUS

Vrhunski dizajn in tehnologija. Vodni del aparata je nameščen na kompakten in udoben stol. Izbirate lahko med Moon, Swan in Arcadia modeli stola. Stol lahko upravljate z nožnim stikalom ali gumbi na naslonu. Na elementu zobozdravnika je nameščenih 5 bičev za nasadne instrumente s SPRIDO tehnologijo. Na voljo je sistem za čiščenje vodnih poti in separator amalgama.

CARVING

CARVING

Eleganten zobozdravstveni aparat z vrtljivim pljuvalnikom, s snemljivo keramično posodo ter robustnim stolom MOON iz litega aluminija. Izrazito kompaktna oblika elementa zobozdravnika ima možnost do 5-bičev za nasadne instrumente, opremljenih s S.P.R.I.D.O. tehnologijo in element asistenta z dvema sesalcema na premični roki. Na voljo je sistem za čiščenje vodnih poti in separator amalgama.

UNIVERSAL TOP

UNIVERSAL TOP

Tehnološko učinkovit Universal Top zobozdravstveni aparat ima keramični pljuvalnik in vrtljiv stol do 20° in s štirimi spomini nastavitev. Opremljen s S.P.R.I.D.O. tehnologijo bičev, možnost do 5 bičev za nasadne instrumente. Opcijsko lahko izbirate med enojno ali dvojno poličko. Na strani asistentke je pantografska roka s sesalci, možnost do dveh sesalnih cevi in en dodaten nosilec. Na voljo je sistem za čiščenje vodnih poti in separator amalgama.

LIBRA

LIBRA

Najsodobnejši aparat zasnovan za učinkovito in udobno zdravljenje zob pacientov na invalidskem vozičku. Nameščena je premična plošča, ki je prilagodljiva za vse invalidske vozičke z nosilnostjo 250 kg. S pomočjo nosilne plošče lahko invalidski voziček dvignete in tako zagotovite pravilen položaj pacienta. Ploščo lahko kombinirate z vsemi aparati, ki imajo vodni del ločen od stola. Na voljo je sistem za čiščenje vodnih poti in separator amalgama.