Kovinsko pohištvo za ordinacije

FOCUS line

FOCUS line

Program FOCUS ponuja kvalitetno kovinsko pohištvo različnih oblik. Ponuja pestro izbiro barv in materialov. Elemente je mogoče sestavljati po želji stranke in tako sestaviti popolno postavitev pohištva v vaši ordinaciji. Barve pohištva lahko izbirate po barvni lestvici Colour collection 2015. Izbirate med različnimi barvami ročk, prav tako pa vam nudimo pestro izbiro materialov za zgornjo ploščo pohištva "pult". V predalih so plastični vložki različnih oblik tako za nizke kot za visoke predale.

ALIUS line

ALIUS line

Vsestranski program ALIUS ponuja kvalitetno kovinsko pohištvo različnih oblik. Ponuja pestro izbiro barv in materialov. Elemente je mogoče sestavljati po želji stranke in tako sestaviti popolno postavitev pohištva v vaši ordinaciji. Barve pohištva lahko izbirate po barvni lestvici Colour collection 2015. Izbirate med več modeli ročk, prav tako pa vam nudimo pestro izbiro materialov za zgornjo ploščo pohištva "pult". V predalih so plastični vložki različnih oblik tako za nizke kot za visoke predale.

FOCUS tihi asistenti

FOCUS tihi asistenti

Omarica na koleščkih "tihi asistent" je lahka in enostavna za premikanje po prostoru. Program FOCUS ima tudi predviden prostor kamor postavite element, ko ga ne potrebujete. V predalih so plastični vložki različnih oblik tako za nizke kot za visoke predale. Barvo ohišja in ročk lahko izbirate po barvni lestvici Colour collection 2015. Zgornja plošča je lahko laminatna, barvano steklo, inox ali corian. Na voljo imate omarice s tremi, štirimi, petimi ali šestimi pedali.

ALIUS tihi asistenti

ALIUS tihi asistenti

Omarica na koleščkih "tihi asistent" je lahka in enostavna za premikanje po prostoru. Program ALIUS ima tudi predviden prostor kamor postavite element, ko ga ne potrebujete. V predalih so plastični vložki različnih oblik tako za nizke kot za visoke predale. Barvo ohišja in ročk lahko izbirate po barvni lestvici Colour collection 2015. ALIUS program ima na voljo tudi več različnih oblik ročk. Za zgornjo ploščo lahko izberete laminat, barvano steklo, inox ali corian. Pri programu ALIUS je zelo velika izbira različnih oblik tihih asistentov. Lahko je omarica s predali do tal in skritimi koleščki, omarice s predali do tal in vidnimi koleščki in tudi omarice s predali samo do polovice in podnožjem s koleščki.

ASTRA vozički

ASTRA vozički

Vožički so nepogrešljivi element v vsaki ordinaciji. Astrini vozički so prostorni, enostavni za uporabo in zelo funkcionalni.

    Izbirate lahko med modeli:

  • voziček za medicinske pripomočke
  • vozički za operacije
  • vozički s 1-2-3-4 predali
  • vozički iz nerjavnega jelka
  • voziček za intraoralni skener
  • voziček za ločevanje odpadkov