Kompresorji

Brezoljni kompresorji TORNADO Dürr dental

Brezoljni kompresorji TORNADO Dürr dental

Kompresorji Dürr Dental serije Tornado so brez-oljni, higienski in brez vlažnosti v zraku. Na voljo so tri različice, ki lahko zagotovijo oskrbo s stisnjenim zrakom za 1-4 delovnih mest. Sušenje zraka poteka s pomočjo inovativne patentirane membranske sušilne enote.

  • Potrebno minimalno vzdrževanje
  • Možnost nakupa pokrova za zmanjševanje hrupa
  • Zbiranje vlage v rezervoar
Brezoljni kompresorji SILVER AIRLINE Dürr dental

Brezoljni kompresorji SILVER AIRLINE Dürr dental

Kompresorji Dürr Dental serije Silver Airline so brez-oljni, higienski in brez vlažnosti v zraku. Na voljo je devet različic, ki lahko zagotovijo oskrbo s stisnjenim zrakom za 1-20 delovnih mest. Sušenje zraka poteka s pomočjo inovativne patentirane membranske sušilne enote.

  • Možnost naknadne nadgradnje prek principa Tandem
  • Možnost mrežne povezave
  • Možnost digitalnega krmiljenja prek programa Tyscor Pulse
Brezoljni kompresorji AIR CARE Cattani

Brezoljni kompresorji AIR CARE Cattani

Kompresorji Cattani serije Air Care so brez-oljni kompresorji, ki zagotavljajo čist in suh zrak najvišje kakovosti. Na voljo je osem različic, ki lahko oskrbujejo 1-25 delovnih mest. Vse različice je možno upiti z ali brez sušilca zraka in pri vseh različicah je možno vgraditi HEPA H14 bakteriološke filtre. Tlačne posode so prevlečene s posebno smolo, ki ohranja kakovost zraka. Nekatere različice imajo tudi dušilni pokrov, ki znižajo jakost zvoka za 4 do 9 dB (A) (odvisno od modela).

Brezoljni kompresorji AIR CARE za CAD/CAM Cattani

Brezoljni kompresorji AIR CARE za CAD/CAM Cattani

Kompresorji Cattani Air Care CAD/CAM serije so namenjeni za CAD/CAM obdelovalne centre. Zagotavljajo tlačni razpon od 8 do 10 bar. Po želji se lahko kompresorje nastavi že med proizvodnim procesom.