Priprava za sterilizacijo nasadnih instrumentov

Assistina Twin W&H

Assistina Twin W&H

Assistina Twin je edinstvena med napravami za vzdrževanje: z inovativnim sistemom dveh komor, časovno mazanjem in okolju prijaznim kompletom za nego navdušuje po celotni liniji. Assistina Twin je zdaj izboljšana z inovativno rešitvijo adapterja: Quick Connect by W&H. Ta sistem adapterjev vam ponuja še več ugodnosti za vsakodnevno vadbo.

Assistina ONE W&H ”NOVO”

Assistina ONE W&H ”NOVO”

S pritiskom na gumb do čistega in namazanega nasadnega instrumenta le v 18 sekundah. Quick connect sistem omogoča hitro menjanje nastavkov za mazanje različnih instrumentov. Samodejno rotacijsko mazanje zagotavlja optimalno porazdelitev olja in ustvarja enakomeren film maziva. Delci umazanije se zrahljajo in odstranijo. Življenjska doba instrumentov se znatno poveča, hkrati pa se zmanjšajo stroški servisnih storitev.

Assistina 301 Plus W&H

Assistina 301 Plus W&H

S pritiskom na gumb do čistega in namazanega nasadnega instrumenta! Postopek vzdrževanja se samodejno začne s pritiskom na gumb. Po samo 35 sekundah je instrument popolnoma vzdrževan. Samodejno rotacijsko mazanje zagotavlja optimalno porazdelitev olja in ustvarja enakomeren film maziva. Delci umazanije se zrahljajo in odstranijo. Življenjska doba instrumentov se znatno poveča, hkrati pa se zmanjšajo stroški servisnih storitev.

Seal 2 varilec folije W&H

Seal 2 varilec folije W&H

V samo dveh sekundah do popolnoma zavarjenega ovoja. Sterilno stanje je težko vzdrževati. To je stanje, ki traja le toliko časa, dokler popolnoma hermetično zaprt ovoj ščiti sterilni predmet pred vplivi iz okolja. Varilec folij Seal² to zagotavlja s popolnim 12 mm širokim tesnilnim trakom v samo dveh sekundah!

Sella 2 varilec folije Faro

Sella 2 varilec folije Faro

Varilec ovojev za parno sterilizacijo, ki je privlačen, stabilen, enostaven za uporabo in nezahteven za vzdrževanje. Transformator se samodejno prilagodi na najboljšo tesnilno temperaturo tudi pri nestabilni napetosti. Lepo ohišje iz aluminijeve zlitine, enostavno čiščenje in vgrajen rezalnik s 100.000-kratno garancijo rezanja. V skladu z evropskim standardom zapiranja. Dvosmerna zasnova operativnega ročaja. Elektronika s samodejnim nadzorom temperature. Zvočni signal (za stanje ogrevanja).

SL 13 varilec folije Faro

SL 13 varilec folije Faro

SL13 je torej naprava za vse uporabnike, ki potrebujejo profesionalno opremo z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter zmogljivostjo. Elektronsko krmiljena naprava s tesnilnim trakom 12 mm, ki je primeren in odporen na sterilizacijske postopke sodobnih sterilizatorjev s frakcijskim predvakuumom in zagotavlja sterilnost paketov. Učinkovit nadzor toplote v varilnem območju je dosežen s samodejnim prilagajanjem temperature, ki zagotavlja visoke zmogljivosti. SL13 ima tudi napravo za zaščito pred pregrevanjem in samodejni varčevalni sistem v pripravljenosti. Trdna struktura iz plastike in aluminija ter ergonomska in minimalistična oblika pomagata ohranjati visoko raven higiene, ter odlično stabilnost med uporabo. Vse to s ciljem ponuditi izdelek, ki ustreza dnevnim potrebam na področju medicine.

Euroseal 2001 Plus varilec folije Euronda

Euroseal 2001 Plus varilec folije Euronda

Elektronski varilec folije za neprekinjeno ciklično obdelavo pri konstantni temperaturi: Euroseal® 2001 Plus je odporen, zanesljiv in enostaven za uporabo. Varna, ergonomska tesnilna ročica je nameščena spredaj, da olajša zapiranje vrečk. Napravo lahko namestite na mizo ali vgradite v standardno pohištvo za sterilizacijo. Euroseal® 2001 Plus ima kovinsko palico, ki drži in zaklepa zvitek ter zagotavlja, da ostane znotraj tesnilnega območja. Gladke površine omogočajo enostavno čiščenje. Popolnoma skladen s standardi UNI 868-5 in EN 11607-2.

Euroseal Valida varilec folije Euronda

Euroseal Valida varilec folije Euronda

Euroseal® Valida ima vse najboljše lastnosti ročnega varilca folij: ima inovativno, ergonomsko zasnovo, je odporen, varen, vsestranski zaradi patentiranega držala za zvitke in izjemno enostaven za uporabo zaradi praktične podporne površine in prozoren pokrov iz polikarbonata. Euroseal® Valida lahko potrdi zapiralne cikle in shrani podatke (vključno s tem, ali so bili uspešno dokončani) na ključ USB ali kartico SD. Podatke o zapečatenju lahko prek povezav Ethernet in WiFi prenesete neposredno v računalnik. Zahvaljujoč inovativnemu zaslonu na dotik z uporabnikom prijaznim vmesnikom na podporni površini lahko uporabniki hitro in intuitivno pregledujejo meni in izberejo enega od prednastavljenih ciklov ali prosti cikel s svojo izbiro temperature tesnjenja. Za zmanjšanje porabe energije lahko omogočite funkcijo pripravljenosti. Na zahtevo je na voljo neobvezni brezžični komplet E-WiFi. V celoti v skladu z UNI EN 868-5 EN ISO 11607-2.

SiroSeal Premium varilec folije Dentsply Sirona

SiroSeal Premium varilec folije Dentsply Sirona

Postopek tesnjenja je ponovljiv in ga je mogoče potrditi s SiroSeal Premium. Izjemna enostavnost uporabe, zmogljivost in priročne možnosti za procesno dokumentacijo naredijo SiroSeal Premium novo merilo za tesnilne naprave tega razreda. In to z neverjetnim časom ogrevanja 90 sekund in časom tesnjenja le tri sekunde. Preprosto berljiv LCD-zaslon z LED-prikazom stanja. Naprava samodejno preklopi v način varčevanja z energijo in nato v stanje pripravljenosti. SiroSeal Premium je mogoče enostavno in varno povezati z osebnim računalnikom za enostavno in varno dokumentiranje in arhiviranje dnevnikov.