Sterilizatorji in avtoklavi

LINA W&H

LINA W&H

Nova generacija sterilizatorja Lina ima vse za preprečevanja širjenja infekcij. Lina je najbolj osnoven sterilizator tipa B.Sterilizator je zelo enostaven za uporabo zahvaljujoč uporabniškemu meniju v Slovenskem jeziku. Pokrov rezervoarja lahko enstavno brez orodja odstranite in očistite rezervoar z vodo. Ima avtomatsko shranjevanje zgodovine ciklov na USB ključ. 3.5” zaslon na dotik. Možnost nadgradnje z aktiviranjem dodatnih funkcij kot so hitri cikel” S naked”, oddaljeno shranjevanje zgodovine ciklov na računalnik in identifikacije uporabnika z pin kodo. Ima avtomatsko shranjevanje zgodovine ciklov na USB ključ. 3.5” ekran na dotik.

LARA XL W&H

LARA XL W&H

Novi sterilizator Lara XL vam ponuja enega najhitrejših ciklov tipa B v svojem segmentu. Enostaven za uporabo preko barvnega zaslona na dotik in z menijem v slovenskem jeziku. Ima avtomatsko shranjevanje zgodovine ciklov na USB ključ. Možnost nadgradnje z aktiviranjem dodatnih funkcij kot so EliTrace in Fast Cycle. Funkcija Eco Dry+ samodejno prilagodi čas sušenja glede na količino vsebine v komori in s tem prihrani čas in energijo. Funkcija Fast Cycle tipa S za ne pakirane instrumente (25min). Možnost avtomatskega polnjenja vode.

LARA W&H

LARA W&H

Sterilizator Lara vam ponuja enega najhitrejših ciklov tipa B že kot osnovna različica. Enostaven za uporabo preko inteligentnega uporabniškega menija v Slovenskem jeziku. Velik barvni zaslon na dotik. Ima avtomatsko shranjevanje zgodovine ciklov na USB ključ. Pokrov rezervoarja lahko enostavno brez orodja odstranite in očistite rezervoar z vodo. Možnost nadgradnje z aktiviranjem dodatnih funkcij kot so Eco Dry+ in Fast Cycle. Funkcija Eco Dry+ samodejno prilagodi čas sušenja glede na količino vsebine v komori in s tem prihrani čas in energijo. Funkcija Fast Cycle tipa S za ne pakirane instrumente (20min).

LISA W&H

LISA W&H

Sterilizator Lisa je narejen za najvišje zahteve . Neverjetno uporabniku prijazen zahvaljujoč informacijskem sistemu Elisense , ki preko Led indikatorjev in zaslona opozarja v kateri fazi je cikel. Patentirana funkcija Eco Dry+ poskrbi za najkrajši čas cikla glede na količino vsebine in s tem tudi varčuje z energijo. EliTrace funkcija omogoča sledenje sterilizacije do individualnega instrumenta. Z mobilno aplikacijo W&H Steri App lahko nadzorujete in opazujete status svojega avtoklava. Z Lisa hitrim ciklom lahko instrumente sterilizirate v samo 13 minutah. Velik zaslon na dotik.