Klasični

Terapevtski stol Coburg Dentalift 22015

Terapevtski stol Coburg Dentalift 22015

Ergonomsko oblikovano sedišče in naslon za hrbet. Enostavna in hitra nastavitev sedišča in naslona za hrbet. Možnost naročila oblazinjenega naslona za roko (levi ali desni). Kovinsko podnožje s petimi koleščki in obročem za nožni dvig sedišča. Možno je naročiti tudi belo barvano podnožje (RAL 9002) - doplačilo Na voljo dve višini sedišča: T (42-56 cm) ali H (48-68 cm) Barva oblazinjenja se izbira po barvni lestvici Jörg&Sohn, z doplačilom je mogoče naročiti tudi posebno barvo.

Terapevtski stol Coburg Dentalift 22001

Terapevtski stol Coburg Dentalift 22001

Okroglo mehko sedišče Ø 38cm, naslon za hrbet v štirih različicah. Kovinsko podnožje s petimi koleščki in obročem za nožni dvig sedišča. Na voljo dve višini sedišča: T (43-56 cm) ali H (49-68 cm) Barva oblazinjenja se izbira po barvni lestvici Jörg&Sohn, z doplačilom je mogoče naročiti tudi posebno barvo. Opcijsko je mogoče naročiti tudi oblazinjen naslon za roko in drug model sedišča.

Terapevtski stol Coburg Dentalift 11001/4

Terapevtski stol Coburg Dentalift 11001/4

Okroglo mehko sedišče Ø 38cm, naslon za hrbet v štirih različicah. Kovinsko podnožje s petimi koleščki in obročem za dvig sedišča. Možno je naročiti tudi belo barvano podnožje (RAL 9002) - doplačilo Na voljo dve višini sedišča: T (44-57 cm) ali H (51-70 cm) Barva oblazinjenja se izbira po barvni lestvici Jörg&Sohn, z doplačilom je mogoče naročiti tudi posebno barvo. Opcijsko je mogoče naročiti tudi oblazinjen naslon za roko in drug model sedišča.

Terapevtski stol Dynamic Medical

Terapevtski stol Dynamic Medical

ErgoDynamic patentiran škarjast mehanizem. Edini stol, kjer se naslon za hrbet po potrebi samodejno pomakne nazaj. Pri sedenju se naslon za hrbet tesno prilega vašemu ledvenemu delu in zaradi svoje majhnosti zagotavlja optimalno svobodo gibanja. ErgoDynamic stol je možno popolnoma prilagoditi uporabniku. Pri naročilu iz opcij izberete vam najbolj ustrezno glede na vašo višino in težo. Izberete lahko tudi velikost sedišča. Barva oblazinjenja se izbira po barvni lestvici BQE, lahko naročite tudi "tricolor" stolček.

Terapevtski stol CorrectSit

Terapevtski stol CorrectSit

Odlikujejo ga trikotno sedišče in enostavne nastavitve, ki omogočajo hitro menjavo položaja. Pri tem stolčku teža uporabnika ne vpliva na nastavitve, ker se sedišče in naslon za hrbet nastavljata ločeno. Dodatno je možno naročiti naslon za roko, dvig sedišča z nožnim obročem. Barva oblazinjenja se izbira po barvni lestvici BQE.

Terapevtski stol HUGO

Terapevtski stol HUGO

Dinamičen, udoben, vsestranski stolček, ki vam služi kot popoln dodatek v vaši ordinaciji. Naslonjalo sledi vašim gibom in vam nudi oporo med delom in tudi, ko se sprostite. OptiMotion mehanizem prožno nagne levo ali desno polovico sedišča naprej in s tem zmanjša pritisk na stegna. Termo oblazinjenje poskrbi, da med daljšim sedenjem zmanjša toploto sedišča. Stolček je nastavljiv po višini. Za dvig sedišča je možno opcijsko naročiti dvigovanje z nožnim obročem. Barvo oblazinjenja izbirate po barvni lestvici SironaDentsply.

Terapevtski stol CARL

Terapevtski stol CARL

Stolček z okroglim sediščem zagotavlja maksimalno svobodo gibanja in ustreza najvišjim zahtevam po udobju in kakovosti. Naslonjalo za hrbet se obrača 360° Sedišče se dviga ročno ali z nožnim obročem Barvo oblazinjenja izbirate po barvni lestvici SironaDentsply.