Obrezovalci mavca

Obrezovalec mavca WASSERMANN

Obrezovalec mavca WASSERMANN

HSS-99 obrezovalec mavca motor z močjo 1200 W, primeren za najtrše materiale. Njegova izjemna plošča in maksimalen delovni odsek omogočata tudi obrezovanje velikih modelov. Klasika med mokrimi obrezovalci mavca: HSS-88 je zelo vsestranski in se lahko uporablja z vsemi brusnimi diski Wassermann ter z brusilnim nastavkom za izdelavo 3D ortodontskih modelov.

Obrezovalec mavca Dentalfarm

Obrezovalec mavca Dentalfarm

MT-WET obrezovalec mavca je zasnovan za delo pri srednje nizki hitrosti. Diamantno prevlečen ima večjo rezalno moč in daljšo življenjsko dobo. Elektromagnetno stikalo zagotavlja varno delovanje in preprečuje nenamerni zagon po izpadu električne energije. Celoten sprednji del je nagnjen pod kotom 10 °, da izboljša vidljivost, hkrati pa nudi bolj udoben delovni položaj.

Obrezovalec mavca OMEC

Obrezovalec mavca OMEC

Obrezovalec mavca Omec je močan in deluje pri 1400 ali 2800 vrt / min. Enota ima varnostno stikalo in magnetni ventil. Na voljo je s karbidnim brušenjem, ki ga lahko uporabljate na obeh straneh (tip SQ / 1 / 2V) ali z diamantno ploščo, primernim za suho brušenje (tip SQ / 1 / 2V / D). Model SQ/OR ima dva motorja, ki delujeta hkrati ali neodvisno s pomočjo dveh stikal. Opremljen je z elektromagnetnim ventilom, na njegovi spodnji strani pa sta dve pipi za ločeno nastavitev vodnega toka na obeh kolesih.