Pesek in konice

Pesek Mectron

Pesek Mectron

Tradicionalni prah natrijevega bikarbonata se uporablja za postopek poliranja. Za ostale primere so razvili druge bolj nežne praške. Zlasti glicin, naravna aminokislina, je odprla nove možnosti. Na voljo je več različnih praškov, s katerimi uspešno odstranite madeže dima, vina in čaja. Nekateri prahi so brez natrija in silicija, kar omogoča zdravljenje bolnikov po dieti brez soli. Omogoča tudi razstrupljanje obzobnih žepkov, parodontalno vzdrževanje vsadkov in ortodontsko vzdrževanje.

Pesek EMS

Pesek EMS

AIRFLOW PLUS prah na minimalno invaziven način odstranjuje biofilm in začetni zobni kamen iz površine zob, mehkih tkiv, ortodontskih aparatov ali vsadkov. AIRFLOW PERIO prah je zaradi majhne specifične teže in drobnih zrn 25 micron izredno nežen do mehkih tkiv in dlesni. AIRFLOW CLASSIC prah natrijev karbonat z novo izboljšano formulo. 40% manjša velikost zrn za maksimalno udobje pacienta. Na voljo več okusov.

Pesek W&H

Pesek W&H

S kombinacijo pravega praha, ustrezno nastavitvijo na aparatu in ustrezno šobo, boste vedno dosegli optimalen rezultat zdravljenja. SOFT za nežno odstranjevanje oblog in madežev z zobne površine SMOOTH vsebuje drobne briljantne delce, ki ne poškodujejo površine, lahko uporabljate za nežno čiščenje zobnih aparatov, protetike.., primeren za tudi za paciente z dieto brez soli SENSITIVE za nežno odstranjevanje madežev, parodontalno vzdrževanje vsadkov, ortodontsko vzdrževanje, minimalno invasiven za občutljive dele

Konice Mectron

Konice Mectron

Na voljo je več kot 45 različnih konic. Za vsako indikacijo in zdravljenje boste našli primerno konico.

Konice W&H

Konice W&H

Izboljšana paleta konic za Piezo skaler ultrazvočni čistilec zobnega kamna vključuje konice za profilakso, parodontologijo, endodontijo, implantologijo in protetiko. Nabor konic za Piezo čiščenje je bil razvit v tesnem sodelovanju s končnimi uporabniki. Konice torej izpolnjujejo natančne zahteve zobozdravstvene prakse in implantologije.

Konice EMS

Konice EMS

Konico PS lahko uporabljate v 95% primerih, za preostalih 5% primerov pa priporočamo konice PSL in PSR (Perio Slim Left and Right). Konica PS daje zdravniku dober in varen občutek med subgingivalnim delom. Pri pravilni uporabi konice PS je zdravljenje BREZ BOLEČIN.