Zastopstva

Astra

Ob lastni zgodovini podjetja, ki se je začela leta 1989, se je ASTRA specializirala za kovinske omarice. Področje zasnove medicinskega okolja je med najbolj zapletenimi segmenti, kjer se mora množica dejavnikov, kot so ergonomija, predpisi in funkcionalnost, združiti v izdelek absolutne kakovosti in estetike.

Dentsply Sirona

Dentsply in Sirona sta leta 2016 združili moči in postali največji svetovni proizvajalec dentalne opreme. Zaupanja vredna blagovna znamka se je okrepila in bila sprejeta tako s strani zobozdravnikov v ordinacijah kot tehnikov v laboratorijih. Proizvodi že več kot 100 let zagotavljajo boljšo, varnejšo in hitrejšo oskrbo v ordinaciji in laboratoriju.

Dentalfarm

S prehodom iz obrtne v industrijsko proizvodnjo se je v skladu z najbolj klasično zgodovino italijanske proizvodne tradicije paleta izdelkov Dentalfarm spreminjala in razvijala skupaj s tremi generacijami, ki so blagovno znamko Dentalfarm prinesle v tisoče zobnih laboratorijev po vsem svetu.

W&H

Mednarodna skupina W&H s sedežem v avstrijskem Bürmoosu je vodilna v svetu pri razvoju in proizvodnji izdelkov za dentalno medicino, kot so sterilizatorji, nasadni instrumenti, aparati za implantologijo in zobno tehniko. Strast in inovativnost sta gonilo podjetja. Kakovostne rešitve za izdelke in storitve, sodobna korporacijska struktura, močan poudarek na raziskavah in razvoju ter družbena odgovornost naredijo W&H lokalno in svetovno uspešno družinsko podjetje.

OMS

Od leta 1961 delamo skupaj z zobozdravniki in njihovimi skupinami. S številnimi strokovnjaki smo sodelovali in spremljali njihov razvoj in tehnologijo skozi celotno kariero: od najstarejšega aparata RU1015 do Univarsal Top aparata in enote Libra za paciente z omejeno mobilnostjo. OMS zagotavlja vse posebne zahteve glede ergonomije, oblikovanja in visokokakovostnih materialov in se zavzema za nenehne raziskave in razvoj zanesljivih in inovativnih rešitev.

Mectron

Mectron je na področju zobozdravstva aktiven in uspešen že od leta 1979, razvija in proizvaja vrhunske pripomočke. Podjetje je na trgu vedno izstopalo s svojim nenehnim procesom razvoja in inovacij ter odličnim oblikovanjem svojih izdelkov. Zahvaljujoč tem lastnostim in prodajni mreži, ki pokriva več kot osemdeset držav, si je Mectron prislužil velik ugled na mednarodnih trgih. Odgovoren je za nekatere najpomembnejše novosti na področju zobozdravstva, kot so prvi ultrazvočni titanijevi ročniki, prve LED-polimerizacijske lučke in leta 2001 na prvo ultrazvočno kirurško enoto za Piezo kostno kirurgijo.

FARO

FARO S.p.A., ki ga je leta 1948 ustanovil Osvaldo Favonio, načrtuje in proizvaja opremo za proizvajalce zobozdravstvenih aparatov, dentalnega pohištva in zobnih laboratorijev. Z leti si je podjetje prislužilo položaj svetovnega voditelja v določenem sektorju, vlogo pa je pridobilo s pomočjo tehnoloških in oblikovalskih raziskav ter sposobnosti razumevanja resničnih potreb končnih uporabnikov. Faro je ponosen, da lahko ponudi izdelke v celoti izdelane v Italiji.

Cattani

Cattani S.p.A., ustanovljena leta 1967, je danes vodilna na področju zobozdravstva in svojo paleto izdelkov izvaža na vse celine. Potem ko je leta 1981 družba Cattani S.p.A. postala javno delniška družba, je ustanovila pridruženo družbo Esam, s katero je svoje dejavnosti razširila na industrijsko področje. Leta 2003 je Cattani S.p.A. ustanovil kemijsko podjetje Magnolia, specializirano za proizvodnjo detergentov za razkuževanje kirurških instrumentov in zlasti dentalnih sesalnih sistemov. Na trgu je prisotna že 50 let, v tem času se je skupina specializirala za zračno tehnologijo (sistemi za aspiracijo in distribucijo stisnjenega zraka).

Dürr Dental

DÜRR DENTAL SE sta leta 1941 ustanovila brata Karl in Wilhelm Dürr iz Gechingena v Schwarzwaldu. Sedež podjetja je v Bietigheim-Bissingenu. Tu se približno 475 zaposlenih ukvarja s proizvodnjo, raziskavami in razvojem ter prodajo in trženjem. Ime “DÜRR DENTAL” že desetletja odraža napredek in inovacije v dentalni medicini. Številni standardi sodobne zobozdravstvene prakse in zobnih laboratorijev so posledica razvoja podjetja. Podjetje ponuja številne sistemske rešitve na področju oskrbe z zrakom, sesanja, diagnostičnih sistemov in higiene.

Metasys

METASYS je bil ustanovljen leta 1988 in je v nekaj letih postal eden vodilnih svetovnih proizvajalcev amalgamskih separatorjev. Od takrat so najbolj znani proizvajalci zobozdravstvenih enot že v tovarni v svoje enote vgrajevali separatorje amalgama METASYS. Da bi zaokrožil krog, je METASYS hkrati začel razvijati tudi svoje inovativne higienske izdelke. Tako je linija za čiščenje in razkuževanje METASYS GREEN & CLEAN postala sinonim za sodobno in okolju prijazno čiščenje in razkuževanje medicinske opreme.

BQE

Vodilni na Nizozemskem, ko gre za ergonomske stole, z obsežno trgovsko mrežo v več kot 30 državah po vsem svetu. Predani, izkušeni in inovativni želimo pomagati izboljšati zdravje ljudi s sedečim delom. To uresničujemo z razvojem lastnih modelov, sodelovanjem z zdravstvenimi specialisti in našo mrežo svetovalcev po vsej državi. Vaše gibanje je tisto, kar nas premakne. Naše ergonomske rešitve za sedeče delo zagotavljajo, da lahko tisti, ki pomagajo drugim, to počnejo zdaj in v prihodnosti.

Jörg&Sohn

Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1926 ob vznožju mesta trdnjave Coburg na Bavarskem. Danes na tej lokaciji podjetje še vedno dela na različnih rešitvah za zobozdravstveni in medicinski sektor. Razvoj prvih zobozdravstvenih operacijskih stolov se je zgodil med letoma 1965 in 1967. Danes so ti stoli v sodobni zasnovi v vsaki zobozdravstveni ordinaciji. Leta 1971 je bil razvit prvi zložljivi stenski rentgenski stol. Posebni kirurški stoli, primerni za vsa področja kirurgije, dopolnjujejo našo ponudbo izdelkov. Pri največjih proizvajalcih in prodajalcih doma in v tujini ime Jörg & Sohn pomeni kakovost in zanesljivost.

Euronda

Od leta 1975 je Euronda sinonim za odličnost na področju zaščite v zobozdravstvu. Italijansko z mednarodnimi izkušnjami je naše podjetje že več kot 40 let vodilno v proizvodnji izdelkov za enkratno uporabo za zobozdravstvene klinike (linija Monoart) in sistemov za sterilizacijo ( Pro System line). Od avtoklavov do sesalčkov, vsi naši izdelki so zasnovani in izdelani tako, da zagotavljajo največjo varnost opreme, okolja, predvsem pa uporabnikov in pacientov, ki jo uporabljajo. Natančna skrb za detajle in nenehno raziskovanje inovativnih rešitev za izboljšanje naših izdelkov so naša blagovna znamka, da izpolnjujemo zahteve in pričakovanja ter zagotavljamo varnost in dobro počutje, vsak dan in povsod.

EMS

EMS je vodilni proizvajalec natančnih medicinskih pripomočkov za zobozdravstveno profilakso, ortopedijo in urologijo. Z več kot 700 usposobljenimi in specializiranimi zaposlenimi vsak dan še naprej izboljšujemo svoje izdelke in storitve – na sedežu podjetja v Nyonu in po vsem svetu: naš cilj je popolna odličnost. S to filozofijo nadaljujemo več kot 200-letno tradicijo Swiss Vallée de Joux. Tu je bila ustanovljena EMS – kot tudi številne druge blagovne znamke, ki so po vsem svetu znane po svoji natančnosti do najmanjših podrobnosti.

WASSERMANN

Prvovrstna kakovost, popolna storitev, usposobljeni zaposleni in seveda “Made in Germany” – ta merila so družinsko podjetje WASSERMANN Dental-Maschinen GmbH že od ustanovitve leta 1927 uvrstila med vodilne svetovne proizvajalce zobne laboratorijske opreme. Rezultati njihovih prizadevanj so danes edinstveni standardi in kupci, katerih zadovoljstvo govori samo zase. Samo vrhunska oprema, ki je idealna za svoj namen, lahko ustvari zadovoljne stranke. In to je cilj naših 50 zaposlenih – dan za dnem. Od prve ideje do odpreme, od proizvodnje do prodaje in servisa – vsak izdelek WASSERMANN je zasnovan in izdelan v našem sedežu v Hamburgu v nemški kakovosti za uporabo po vsem svetu.

OMEC

OMEC je bil leta 1961 ustanovljen iz zasebnega podjetja g. Renata Carnevaleja (Carnevale’s Electric and Mechanical Firm). Prvi koraki podjetja so bili narejene na elektromehanskem področju s proizvodnjo elektromotorjev in zobniških motorjev za industrijsko uporabo. Iz te dejavnosti so se razvile izkušnje in začel se je razvoj opreme za zobotehnični laboratorij in za zlatarstvo. Skoraj 50 let po ustanovitvi je danes OMEC priznan kot eno vodilnih podjetij na teh področjih. Za vse enote podjetja OMEC je garancija eno leto in so narejene v skladu s trenutnimi standardi ES.

Éclairé

Èclairé je oddelek za zobozdravstvo v podjetju ATENA LUX®, vodilnega podjetja v Italiji na področju bolnišnične in arhitekturne razsvetljave. Da bi ponudil celovito in prilagojeno rešitev za bolnišnična in zdravstvena okolja, kot so laboratoriji in zobne ordinacije, kozmetični saloni in veterinarske ordinacije, je bil Èclairé sposoben sprejeti ta novi tržni izziv s specializacijo v proizvodnji in raziskavah, ki so bile bolj previdne glede opreme za operaterje in bolnike. Po velikem uspehu prve svetilke, rojene za zobozdravstveno kirurgijo MAGIC, je podjetje razvilo svojo paleto svetilnih armatur za zobne klinike z uporabo najbolj zahtevnih tehnoloških novosti.

Baldus

Kot družinsko podjetje smo na voljo za naše stranke v medicinski tehnologiji že več kot 25 let. In vsak dan se s svojim znanjem in veščinami zavzemamo za kakovost našega dela v bolnišnicah, operacijskih centrih, laboratorijih in zobozdravstvenih ordinacijah. Smo pristojni za raziskave, razvoj in sodelovanje na področju sedacije dušikovega oksida in oskrbe z medicinskim plinom. Izkušeni smo in imamo znanje pri načrtovanju, montaži, delovanju in vzdrževanju sistemov za oskrbo z medicinskim plinom in laboratorijskih sistemov za plin. Nudimo vam celovite in kvalificirane nasvete. Ponujamo vam tehnično storitev po vsej Evropi. Pri vsem, kar počnemo, nas vodijo naše tri korporativne vrednote: ZAUPANJE – INOVACIJA – KAKOVOST STORITEV.