LINA W&H

Moč učinkovitosti
Uporabnost zunaj. Tehnologija znotraj.

B-tip sterilizatorja za najboljšo zmogljivost. Da bi preprečili prenos okužb, ima sterilizacija s paro pomembno vlogo pri ponovni uporabi nasadnih instrumentov. Pri tem sta ključna učinkovitost in preprostost. Nova generacija Lina sterilizatorjev izpolnjuje vse te zahteve in še več: preprosto upravljanje, ergonomska in funkcionalna zasnova, ustrezni sterilizacijski cikli in nadgradljive funkcije zagotavljajo visoko učinkovitost, ki vodi do maksimalnih rezultatov.

Pošlji povpraševanje

Enostaven za uporabo

3,5-palčni zaslon na dotik je enostaven za uporabo. Poenostavljena struktura menija pomaga pri vsakodnevnih dejavnostih.

Optimalni programi za sterilizacijo

Cikel S sterilizira 0,5 kg v samo 25 minutah. Cikel B Universal 121 omogoča sterilizacijo občutljivih predmetov, vključno s poroznimi materiali, kot so kirurška oblačila.

Oblika in vzdrževanje

Preprosto odstranljiv pokrov za polnjenje rezervoarja za vodo ponuja enostaven dostop brez orodja. Zasnova avtoklava je ergonomska in funkcionalna, ter se zaradi modularnih nožic prilega povsod.

Izboljšana sledljivost

Poročila se samodejno shranijo v pomnilnik USB. Tiskalnik za nalepke s črtno kodo ponuja dodatne možnosti sledenja. Tiskalnik poročil o ciklu nudi ustrezno papirnato dokumentacijo.

Napredna povezljivost

Sistem ioDent® ponuja inteligentno rešitev in nudi napredno servisno podporo. Aplikacija W&H Steri omogoča nadzor in daljinsko spremljanje sterilizatorja. Poleg tega shranjevanje zgodovine ciklov v mobilni napravi zagotavlja dodatno varnost.

Edinstvena nadgradljivost

Sistem aktivacijske kode je edinstveno orodje za nadgradnjo. Aktivacijske kode omogočajo prilagajanje dodatnih funkcij, ki jih potrebujete v ordinaciji.

Cikel S

Funkcija cikla S zagotavlja največjo hitrost za sterilizacijo nepakiranih instrumentov.

Oddaljeno shranjevanje podatkov

Ta funkcija je idealen dodatek k dokumentaciji o digitalnih ciklih. Ponuja možnost shranjevanja poročil o ciklih v računalnik.

Sledljivost

Funkcija sledljivosti omogoča identifikacijo uporabnika, ki daje in odstranjuje instrumente v avtoklavu. Identifikacija se izvede s kodo PIN neposredno na avtoklavu in aplikaciji W&H Steri.

Navodila za uporabo

Video posnetki

Tedenski wakuum test