AXANO

Harmonija inovacije in fascinacije

Z Axanom boste imeli eleganten stol, ki zadovolji vse vaše potrebe. Skrbno izbrane funkcije vam pomagajo pri vsakodnevnem delu in zagotavljajo, da se bolniki med zdravljenjem počutijo bolj sproščeno in vi se lahko v celoti osredotočite na svoje delo.

Axano vsebuje nove funkcije Smart Touch, Smart Delivery Pro in Smart Control

Vse funkcije stola se popolnoma uskaldijo z vami za najbolj, optimlen in varen potek dela. Skupek teh funkcij predstavlja harmonijo inovacije in fascinacije.

Pošlji povpraševanje

Element zobozdravnika (6+2 pozicij za instrumente)

S skrbno načrtovano postavitvijo instrumentov se AXANO popolnoma prilagodi vašemu delovnemu toku. Ves čas lahko ohranjate ergonomski delovni položaj. Na voljo je dodaten nosilec za kamero. motor za implantologijo ima svoj priključek na spodnji strani elementa.

Smart Touch

Povsem novi interaktivni zaslona na dotik Smart Touch z diagonalo 26cm. Najbolj modern zaslon doslej, omogoča popolno razporeditev funkcij po želji uporabnika. Na zaslonu lahko pacientom prikažete slike in celo video.

Motoriziran naslon za glavo

Za optimalen dostop do mesta zdravljenja lahko višino in naklon motornega naslona za glavo prilagodite s pomočjo nožnega stikala, uporabniškega vmesnika ali celo ročno.

Motoriziran pljuvalnik

Pljuvalnik je motoriziran in se obrača navznoter in ven. Njegov položaj je mogoče nastaviti s programom, kar prispeva k hitrim in varnim postopkom.

Smart Control nožno stikalo

Ergonomsko oblikovano in brezžično nožno stikalo Smart Control je vaš večnamenski nadzorni element za vse funkcije stola. Omogoča prostoročno upravljanje funkcij stola za najbolj nemoten potek dela.

Individualnost izrazite preko barve

Axano bo predstavljal jedro vaše ordinacije, zato izberite barvo, ki se najbolje poda v vašo ordinacijo. Izbirate lahko med 14 barvami oblazinjenja in 5 barvami šivov.

Smart Delivery Pro in Ergo Motion

S funkcijo Smart Delivery Pro se element zobozdravnika avtomatsko prilagodi vaši višini, kar vam omogoča delo stoje.

Funkcija ErgoMotion preprečuje škodjlivo stiskanje in raztegovanje hrbtenice, masažna funkcija pa omogoča, da se lahko pacient med zdravljenjem sprosti.

Integrirane opcije

Za učinkovito in neprekinjeno delo potrebujete aparat s funkcijami, ki so natančno prilagojene vašemu poteku dela – in ne obratno.

Implantologija

Izberite sistem implantatov iz knjišnice. Prednastavljeni parametri kot so hitrost, navor in količina hladilne tekočine vam omogočajo hiter, varen in učinkovit implatološki proces. Z implatološkim dodatkom na Sivision zaslonu lahko pacient operacijo spremlja, vi pa imate zanesljivo dokumentacijo procesa.

Endodontija

Knjižnica pil, natančna nastavitev navora in ApexLocator poenostavijo zdravljenje koreninskih kanalov.

SiroCam AF+

S SiroCam AF + kamero s samodejnim ostrenjem za slikanje obraza, zob ali makro boste naredili vrhunske slike. Kamera je izredno enostavna za uporabo – preprosto povlecite kamero in začnite snemati prek nožnega stikala, posnetke lahko prikažete na opcijeskem Sivision zaslonu.

Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev zobozdravniškega in asistentkinega elementa ustvarja toplino v vaši ordinaciji. S širokim izborom barv ustvarite prijetno vzdušje v vaši ordinaciji.

Preprosta higiena

Z Axanom izboljšajte standard higiene v vaši ordinaciji. Zasnovan je tako, da je čiščenje zelo učinkovito, z gladkimi površinami, ki se enostavno očistijo, s snemljivimi elementi in integriranimi nastavki za čiščenje.

LED view Plus reflektor

LEDview Plus ponuja popolno mešanico jakosti svetlobe, barv svetlobe in velikosti svetlobnega polja. Z integrirano funkcijo proti strjevanju kompozitov, lahko polnilne materiale obdelate s hitrostjo brez prezgodnjega strjevanja. Reflektor je mogoče s senzorjem optimalno nastaviti in nadzorovati prostoročno.

Funkcionalni paketi k osnovni opremi aparata. Pakete se med seboj ne da kombinirati.

INOVATION

 • Sprayvit M na strani zdravnika in asistentke
 • 2 BL ISO F eleketrična motorja
 • Turbinska cev
 • SiroSonic TL ultrazvočni čistilec zobnega kamna
 • LEDview Plus reflektor
 • Do dva terapevtska stolčka Hugo, Carl ali Theo po ceni za paket

ENDO

 • Endo funkcija z recipro funkcijo
 • ApexLocator
 • T1 Line Endo 6 L kolenčnik z lučko

IMPLANT

 • Implantološke funkcije
 • Integriran fiziodispenzer
 • BL Implant E električni motor
 • Implantološki kolenčnik (20:1)

SIVISION

 • Sivisiom zaslon 22″
 • Intraoralna kamera SiroCam AF+
 • Monitor na nosilcu luči

Navodila za uporabo

Video posnetki