Panoramski rentgeni 2D Orthophos

Panoramski rentgeni 2D Orthophos

Dentsply Sirona ima dobro zasnovano družino izdelkov, ki ustreza vašim potrebam. Rentgenske enote Orthophos 2D so dobavljene s programsko opremo Dentsply Sirona Imaging, Sidexis 4, za boljšo, varnejšo in hitrejšo diagnostiko. Izbirajte med tremi različnimi enotami, od digitalne zagonske enote pa vse do najboljših 2D posnetkov v svojem razredu. Čeprav se 3D rentgeni vedno bolj uveljavljajo v zobozdravstvenih ordinacijah, ima 2D slikanje še vedno upravičeno mesto, predvsem zaradi sevanja. Je jedro sodobne zobozdravstvene diagnostike. Kar zadeva izboljšave kakovosti slike, možnosti, ki so na voljo v 2D tehnologiji, še zdaleč niso izčrpane. 2D rentgenske naprave podjetja Dentsply Sirona dosegajo odlične rezultate pri vsakodnevni uporabi, zahvaljujoč tehničnim novostim za neprimerljivo ostre slike in delovanje, ki je brezhibno.

Pošlji povpraševanje

ORTHOPHOS S 2D

Univerzalna rentgenska enota z obsežno paleto zmogljivosti za vsakodnevna opravila v praksi. Zahvaljujoč senzorju CsI Plus s funkcijo samodejnega ostrenja zagotavlja ostre slike tudi v anatomsko težkih primerih.

ORTHOPHOS E

Kompaktna 2D rentgenska enota omogoča v svetu digitalnega slikanja, z neobvezno levo cefovsko roko je tudi zanesljiv partner v ortodontiji.

Tehnični podatki in primerjava

Navodila za uporabo

Video posnetki