Panoramski rentgeni 2D Orthophos

Panoramski rentgeni 2D Orthophos

Dentsply Sirona ima dobro zasnovano družino izdelkov, ki ustreza vašim potrebam. Rentgenske enote Orthophos 2D so dobavljene s programsko opremo Dentsply Sirona Imaging, Sidexis 4, za boljšo, varnejšo in hitrejšo diagnostiko. Izbirajte med tremi različnimi enotami, od digitalne zagonske enote pa vse do najboljših 2D posnetkov v svojem razredu. Čeprav se 3D rentgeni vedno bolj uveljavljajo v zobozdravstvenih ordinacijah, ima 2D slikanje še vedno upravičeno mesto, predvsem zaradi sevanja. Je jedro sodobne zobozdravstvene diagnostike. Kar zadeva izboljšave kakovosti slike, možnosti, ki so na voljo v 2D tehnologiji, še zdaleč niso izčrpane. 2D rentgenske naprave podjetja Dentsply Sirona dosegajo odlične rezultate pri vsakodnevni uporabi, zahvaljujoč tehničnim novostim za neprimerljivo ostre slike in delovanje, ki je brezhibno.

Pošlji povpraševanje

ORTHOPHOS SL 2D

Član uspešne družine Orthophos z revolucionarno kakovostjo slike DCS za diagnostiko naslednje stopnje. Dokaz za prihodnost zaradi možnosti nadgradnje ceph in 3D.

ORTHOPHOS S 2D

Univerzalna rentgenska enota z obsežno paleto zmogljivosti za vsakodnevna opravila v praksi. Zahvaljujoč senzorju CsI Plus s funkcijo samodejnega ostrenja zagotavlja ostre slike tudi v anatomsko težkih primerih.

ORTHOPHOS E

Kompaktna 2D rentgenska enota omogoča v svetu digitalnega slikanja, z neobvezno levo cefovsko roko je tudi zanesljiv partner v ortodontiji.

Tehnični podatki in primerjava

Navodila za uporabo

Video posnetki