Panoramski rentgeni 3D Axeos + Orthophos

Panoramski rentgeni 3D Axeos + Orthophos

3D tehnologija postaja vse bolj uveljavljena v zobozdravstvenih ordinacijah po vsem svetu. Za natančnejše diagnoze in razlage zdravljenja imajo 3D rentgenski žarki številne prednosti. Ne glede na to, ali gre za zobe ki se prekrivajo, nepričakovane poti živčnega kanala, skrite korenine ali nepravilnosti temporomandibularnega sklepa, so 3D slike neprecenljive za veliko število diagnoz.

Z Axeosom, Orthophos SL 3D in Orthophos S 3D podjetja Dentsply Sirona se pri posnetku 3D rentgenskega posnetka v nekaj sekundah ustvari več sto posameznih slik. S pomočjo teh podatkov programska oprema ustvari 3D sliko območja čeljusti. Izvajalec lahko nato opravi “navidezni ogled” optično prebranega nosilca in oceni podatke iz vseh dimenzij.

Pošlji povpraševanje

AXEOS

Vsestranska hibridna enota 2D / 3D z velikim FOV in visoko kakovostjo slike za ordinacije s širokim spektrom zdravljenja. Axeos ne prepriča le z visokokakovostnimi zmogljivostmi, temveč tudi s poudarkom na udobju in oblikovanju.

ORTHOPHOS S

Ta vsestranska hibridna enota 2D / 3D ponuja celo vrsto zmogljivosti za podporo vsem 2D in 3D nalogam v vaši ordinaciji. Zahvaljujoč prilagodljivim velikostim volumna in nastavljivim možnostim odmerjanja imate odličnega partnerja, ki podpira vaše delovne procese.

Tehnični podatki in primerjava

Navodila za uporabo

Video posnetki